Парафія святих апостолів Петра і Павла (смт Чечельник, Вінницька область)

Парафія свв. верх. апп. Петра і Павла є парафіяльним храмом Україської Греко-Католицької Церкви в смт. Чечельник, Вінницької області. Парафія належить до Київської Архиєпархії Барського протопресвітерства.

Парафія розпочала свою діяльність 2018 року Божого з благословення Отця і Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава Шевчука. Першу духовну опіку для парафії надавав декан Барського протопресвітерства прот. Михайло Будник. А з 2021 року жовтня місяця був призначений новий адміністратор.

На парафії функціонує спільнота «Матері в молитві». Також на парафії функціонує соціальне служіння. Також тут можна і потрібно скористатися нагодою для духовних розмов, молитви та сповіді - це засоби, які допоможуть нам втихомирити бурю в нашій душі.

Щоденна Служба, Сповідь, Причастя, Вінчання, Хрещення, Єлеопомазання для хворих, а також молитва за живих і померлих з наших родин, усіх воїнів, які віддали своє життя та усіх невинно убієнних, які загинули у війні з агресором. Також якщо бажаєте підтримати служіння Церкви волонтерством або пожертвою задля доброї справи та поширення діл любові - ласкаво запрошую взяти участь.

Наразі Богослужіння відбуваються в кімнаті будинку, яка облаштована під потреби здійснення усіх богослужінь. Церква відчинена кожного дня, а також священник постійно присутній, тому кожний(а) може прийти до храму, щоб порозмовляти із Богом у тиші. Парафія має сталий розклад богослужінь, а святкові дні та інше оголошуються окремо. Дякуємо Богові за те, що обдарував нашу спільноту активними та добрими парафіянами. Наша парафія потихеньку зростає у кількості, а також щоденно зростає духовно. Також у мережі Facebook функціонує парафіяльна сторінка, на якій можна дізнатися актуальні новини.


Розклад богослужінь

Понеділок – П’ятниця:

08:00 – Божественна Літургія

Середа:
18:00 – Молебень до Богородиці

П'ятниця:
18:00 – Зустріч спільноти «Матері в молитві»

Субота:
09:00 – Божественна Літургія (за упокій)
18:00 – Велика Вечірня

Неділя:
9:00 – Велика Утреня
10:00 - Божественна Літургія, Катехизація

Напередодні Дванадесятих Церковних Свят – Велика Вечірня з Литією на 18:00

Святкові дні: Буде оголошуватися окремо

Перелік